Gratis Adviesgesprek

Gratis Adviesgesprek

Als jij de vragen voor me wil beantwoorden, ga ik aan het werk zodat ons half uurtje ook echt van waarde zal zijn.

Maak een afspraak

01.

Afspraak maken

02.

Vragen beantwoorden

03.

Agenda bijwerken

Blijf jij zo doorgaan?

Je mentale balans bewaren of herpakken is essentieel. Het houdt nauw verband met je emoties, en dus hoe je voelt. En probeer maar eens goed werk te leveren en een leuke tijd te hebben met je naasten als je je gefrustreerd, boos of overweldigd voelt. 

Ook sporten en gezond leven is veel lastiger als je hoofd in disbalans is. Er is dus alles aan gelegen om te starten bij een goede mentale balans.

Ready to change your life?

ZZIN helpt MKB ondernemers om de kloof te dichten tussen

  
  •  
  • 1. WETEN wat goed voor je is, WETEN wat je WILT in je leven, en 
  • 2. WAT je dagelijks en wekelijks DOET. 
  •  
Maak een afspraak

Wat anderen over ons zeggen

H.T.


‘met een paar simpele tips aan de slag gegaan en ik kan zeggen dat het meteen positief effect heeft gehad op mij’

V.S.

‘praktisch, direct toepasbaar, prettig beschreven’
‘praktisch, direct toepasbaar, prettig beschreven’

D.v.K.

Ik heb de audioclips van het ebook geluisterd. Fijne werkwijze. Combinatie van goede planning, grenzen aangeven en keuzes maken. Top!’

Over Jerome

Mijn naam is Jerome. Ik geloof dat je vanuit balans veel meer kunt bereiken (nog veel meer dan je denkt zelfs) dan in disbalans. Daarom heb ik de afgelopen 10 jaar van mijn leven gewijd aan het creëren van balans voor mijzelf op 5 gebieden: mentaal, werk-privé, emotioneel, fysiek en financieel. en sinds 2013 doe ik dit actief met MKB ondernemers in diverse branches. 

Maak een afspraak

Enkele klanten a/h woord

G.V

 Meer dan 5 jaar zowel privé als zakelijk gecoacht door Jerome Van Zeijl. Hij is zeer professioneel, geeft constructieve meetings en biedt altijd meer dan voldoende oplossingen en antwoorden voor eventuele ‘problemen of vraagstukken. Ook is hij goed bereikbaar buiten geplande afspraken. Jerome heeft veel ervaring in verschillende bedrijfstakken.

Ilja Willems

 
 Samen met onze medewerkers heb ik een geweldige teamdag beleefd bij Zzin.Samen met onze medewerkers heb ik een geweldige teamdag beleefd bij Zzin.

 

Kim Verseijden

Als ondernemer met 2 bedrijven  miste ik structuur. Ik had behoefte aan prioritering en zocht een betere balans tussen werk en privé. Ik vind het erg prettig dat Jerome de kaders hierin op zoekt zonder dat het “zweverig” wordt, maar door wel andere denkpatronen te creëren. Alle handvatten zijn realistisch en de paden liggen er al. Jerome begeleidt je bij het vinden van de juiste richting.

In de kijker