Contact

Contacteer mij

Ik help (drukbezette) ondernemers om vanuit een optimale balans te ondernemen en een vol leven te leiden.

Post- en bezoekadres

Tongerseweg 158, 6214BD Maastricht, Nederland

info@zzin.nl

0031-6 20412524

Google my Business

Enkele klanten a/h woord

G.V

 Meer dan 5 jaar zowel privé als zakelijk gecoacht door Jerome Van Zeijl. Hij is zeer professioneel, geeft constructieve meetings en biedt altijd meer dan voldoende oplossingen en antwoorden voor eventuele ‘problemen of vraagstukken. Ook is hij goed bereikbaar buiten geplande afspraken. Jerome heeft veel ervaring in verschillende bedrijfstakken.

uw advocaten

Na een aantal aanbevelingen van ondernemers die ik hoog heb zitten ben ik relatief blanco aan een traject met Jerome van Zeijl begonnen. Drie maanden later kan ik zeggen dat ik daar geen moment spijt van heb. Onder begeleiding van Jerome die steeds de goede vragen weet te stellen heb ik de nodige handvatten ontwikkeld die mij als ondernemer de komende jaren zeker van pas zullen komen. Hierbij dan ook eer warme aanbeveling!

Kim Verseijden

Als ondernemer met 2 bedrijven  miste ik structuur. Ik had behoefte aan prioritering en zocht een betere balans tussen werk en privé. Ik vind het erg prettig dat Jerome de kaders hierin op zoekt zonder dat het “zweverig” wordt, maar door wel andere denkpatronen te creëren. Alle handvatten zijn realistisch en de paden liggen er al. Jerome begeleidt je bij het vinden van de juiste richting.

In de kijker